Yes, de finishlijn is bereikt! Omdat ik inmiddels best veel kleding voor mezelf heb gemaakt, was het niet moeilijk om elke dag een zelfgemaakte outfit samen te stellen. Binnenkort kan je lezen wat ik dit jaar heb geleerd van Me Made May, voor nu deel ik de zelfgemaakte outfits van de laatste elf dagen. Terugkijken naar de andere outfits deze maand? Dat kan hier: Me Made May.

Me Made May: dag 21 tot en met 31

21 mei: ik werkte een dagje thuis en droeg mijn Charleston dress in punta di roma. Het is typisch een voorbeeld van een ‘secret pyjama’; hij draagt zo comfortabel dat het net is alsof je je pyjama aan hebt. Perfect voor een thuiswerkdag!

22 mei: ik weet eigenlijk niet zo goed meer wat ik deze dag deed… Maar volgens de foto’s droeg ik mijn grijze Deer and Doe Plantain top met korte mouwen. Toch handig die foto’s ;)

23 mei: dit vind ik zo leuk aan Me Made May: je gaat voor outfits die je anders niet zo snel zou dragen. In dit geval trok ik mijn mouwloze Sew Over It Alex blouse eens uit de kast. Ik draag ‘m niet zo vaak juist omdat ie geen mouwen heeft. Maar samen met mijn Adele vest vond ik ‘m helemaal fantastisch! Nu ik deze outfitcombinatie heb ontdekt, ga ik mijn blousje zeker vaker dragen.

24 mei: ik begon de dag met m’n korte sportbroek en bleef in het sportieve thema met mijn groene Blanc tee waarvan het vrijwel onmogelijk is om de strepen op de schouder te fotograferen ;)

25 mei: een favoriet: mijn McCall’s 7432 paars/grijs gestreepte jurk. Ook secret pyjamas!

26 mei: zoals vaker op zondag, droeg ik eerst sportkleding, toen m’n oude verfkleding om te klussen op zolder en eindigde ik met mijn comfy katten pyjamabroek. Mijn pyjamabroek heb ik deze week geupdate, want hij was toch net ietsje aan de korte kant. Ik had nog wat ministukjes stof over, en daarvan heb ik een soort van boorden gemaakt. Wel met een stukje paspelband er tussen zodat het lijkt alsof het altijd al de bedoeling was, in plaats van een quick fix voor te weinig stof. Hij lijkt heel ongelijk op de foto maar in het echt is ie dat niet hoor!

27 mei: ik droeg mijn Sandy cirkelrokje, samen met een RTW-body waarvan ik nog eens een zelfgemaakt exemplaar wil maken. En, ik droeg op deze dag voor het eerst mijn nieuwe Lola-jas, maar daarover later meer!

28 mei: het weer was ’s ochtends behoorlijk triest, dus maar weer tijd voor lange mouwen. Het werd de Kommatia patterns Flash sweater.

29 mei: eindelijk kon ik weer eens een zomerjurkje aan! Ik droeg mijn rode Catalina-jurkje. Helaas had ik de rotste panty EVER in mijn lade gevonden (en merkte het te laat) waardoor ik de hele dag liep te sleuren aan dat ellendige ding. Als iemand nog tips heeft voor goede panty-merken, dan hoor ik het nog graag!

30 mei: Hemelvaart, en voor mij een heerlijk lang weekend! Het werd weer met een sport-klus-chill-dag, dus ik trok mijn gehackte Knipmode sportbroek aan.

31 mei: de laatste dag! Dit is het gezicht van iemand die best wel klaar is met Me Made May (en een kopje krijgt, haha!) Het enige wat voor vandaag op mijn planning staat is om aan mijn blog te werken en veel tijd door te brengen in mijn naaikamer, dus ik ging voor jeans met de laatste basic top die ik nog niet had gedragen deze maand: mijn witte Odette top.

Dat was ‘m weer voor dit jaar!