Gelukkig werd het weer een beetje beter tijdens dit tweede deel van Me Made May. Ik kon zelfs voorzichtig weer wat meer zomerse outfit dragen tijdens deze anderhalve week! En ook voor de foto’s was het fijn, want nu kon ik ze ook buiten maken.

Hier vind je wat mijn plannen zijn voor Me Made May dit jaar, en hier zie je de outfits van het eerste deel van de maand.

Me Made May: dag 11 tot en met 20

11 mei: ik merk dat ik door Me Made May kritisch naar mijn kleding ga kijken. Een soort van evaluatiesessie, zeg maar. Dit jurkje scoorde helaas niet meer zo fantastisch, al was ik er wel erg blij mee toen ik het net had gemaakt. Het is de Ultimate Wrap Dress van Sew Over It. Ik vind de viscosetricot toch niet heel geschikt ervoor en door het wassen lijkt ie nog wel iets dunner te zijn geworden. Voor het volgende exemplaar toch maar een dikkere stof gebruiken.

12 mei: zon! Het was nog wel veel te koud om een mouwloos jurkje te dragen, dus ik droeg mijn Charleston dress van Hey June met een korte trui eroverheen. Die simpele oplossing zag ik bij iemand op Instagram. Het was de eerste keer dat ik mijn neoprene jurkje droeg, omdat het eerder gewoon te kort is. Tot mijn verbazing was het niet eens warm/broeierig met de trui er overheen!

13 mei: op maandagen heb ik opstartproblemen en een weekendjetlag, dus ik ging voor iets simpels: een oude H&M top met mijn Adele vest. Het vest is echt perfect als korte mouwen nog net iets te kort zijn. 

14 mei: ik droeg mijn grijze kokerrokje en mijn Flash-trui in petrolblauw glitterbreisel. 

15 mei: ook deze jurk kwam voor het eerst mijn kast uit! Het is de Knipmode Janice-jurk met Boho-uitstraling. Ik kreeg verschillende complimentjes op werk over mijn jurk, hij zit superlekker en ik kan er zonder problemen mee fietsen. Een geslaagd project, dus :) Dat fluffy beest is de kat van onze buren, hij is zooooo pluizig :D Hij wilde alleen niet stilzitten voor de foto, haha!

16 mei: ’s avonds ging ik naar een (rock) concert dus ik koos voor iets praktisch: mijn donkerblauwe Plantain longsleeve en jeans. Het concert was van mijn favoriete Russische band Mumiy Troll en het was FANTASTISCH!

17 mei: ik haalde een van mijn favoriete Moneta-jurkjes weer eens uit de kast, dit keer de versie met gestreept lijfje en blauwe rok. Vans er bij aan en klaar!

18 mei: samen met mijn moeder ging ik naar de Lapjesmarkt in Utrecht. Daarna gingen we de stad in om te winkelen, dus ik koos weer voor praktische jeans. Omdat het warm werd, combineerde ik het met mijn nieuwe Santa Fe top, waar ik nog steeds helemaal verliefd op ben :D Binnenkort kun je hier ook een blogpost verwachten over de Lapjesmarkt.

19 mei: ik wisselde weer mijn pyjamabroek af met kluskleding en weer andersom, dus hierbij herhaal ik de foto van de eerste week waarbij ik dat ook deed.

20 mei: deze maandag ging ik voor mijn nieuwste Mandy boat tee. Ik had haast vanochtend, dus dat werd een snelle spiegel-selfie in het halfdonker!

Morgen beginnen de laatste tien dagen van Me Made May en ik moet zeggen dat het prima gaat. Maar ik merk dat ik af en toe toch wel de neiging heb om mijn gekochte kleding te dragen, puur voor de afwisseling. Hopelijk blijft het weer warmer zodat ik straks weer wat zomerjurkjes kan dragen!