^ dit keer maakte ik (per ongeluk…) steeds bijna dezelfde foto. En kennelijk poseer ik steeds ongeveer hetzelfde. Zoek de verschillen!

Hoera, ik heb de finish bereikt! Het begin van Me Made May vond ik echt leuk om te doen, maar de laatste week werd ronduit saai, omdat ik door m’n outfits heen was.

Wil je terugkijken naar wat ik in de eerste twee delen van mei droeg, dan kun je die posts hier vinden: deel 1, deel 2. De uitgebreide uitleg vind je in deze post.

Me Made May: dag 21 tot en met 31

21 mei: op deze dag ging ik naar het Stoffenspektakel, dus ik koos voor een praktische outfit: jeans en mijn Plantain longsleeve. Het was de eerste keer deze maand dat ik een kledingstuk herhaalde. Dat heb ik pas na 2/3e van de maand gedaan, wat ik best OK van mezelf vind!

22 mei: ik droeg mijn Nancy-jurk. Toch was ik er niet zo blij mee toen ik ‘m aandeed, het leek wel zo’n zwangersschapsmodel (PregNancy!)… Daarom droeg ik ‘m met een riempje. Ik realiseerde me dat de mouwen net iets te lang zijn waardoor de stof een soort van klem komt te zitten en aan het lijfje trekt. Kortom: ik moet Nancy’s mouwen binnenkort nog een keertje aanpassen.

23 mei: één van mijn kokerrokjes kwam weer eens uit de kast, namelijk de blauw-wit gestippelde. Hij zit erg lekker en ik zou ‘m eigenlijk vaker moeten dragen.

24 mei: ok, vanaf nu begon ik het toch echt wel moeilijker te vinden om aan Me Made May mee te doen. Gelukkig had ik nog mijn rode halve cirkelrok. Die is weer vreselijk statisch, maar gelukkig was het nog niet te warm om er een onderrok onder te dragen.

25 mei: deze dag was ik vrij maar had de hele dag door afspraken. Ik ging weer voor praktisch, en droeg mijn Odette top met jeans. Voor mijn gevoel begon het nu echt saai te worden!

26 mei: zaterdag was het weer lekker warm, dus ik ging voor mijn zomerrok met refashioned anker-hemdje. Dat was de eerste keer dat ik zowel het bovenstuk als onderstuk zelfgemaakt droeg.

27 mei: ik zoomde eindelijk mijn nieuwe zomerjurkje om, zodat ik hem meteen kon dragen. Ik heb ‘m gemaakt van een dekbedovertrek! Het is eigenlijk een soort proefmodel. Binnenkort zal ik hier ook een blog over schrijven (update: gedaan!).  

28 mei: ik droeg kokerrokje nummer vier (of is het nummer 3?). Eigenlijk had ik die nog nooit gedragen. Net zoals z’n omgekeerde versie zit ie erg lekker en mag hij best iets vaker gedragen worden! Het is alleen zo jammer dat ze beide uitrekken tijdens het dragen. ’s Avonds is ie veel wijder… 

29 mei: ‘s ochtends was ik een beetje Me Made Moe, dus ik heb m’n joker ingezet en een dagje overgeslagen.

30 mei: ik werkte een dagje vanuit huis waardoor ik wat vrijer was in m’n kledingkeuze. Ik kwam nog een rokje tegen dat ik nog niet heb gedragen deze maand! Dit halve cirkelrokje maakte ik een tijdje geleden van rood crushed velvet. Toen ik ‘m de eerste keer droeg, was dat onder een iets langere jas en bleef ie maar omhoog kruipen. Hij gedroeg zich dit keer wel goed, dus wellicht ga ik ‘m wel vaker dragen. Alleen dan wel met een panty want hij is wel errug kort ;)

31 mei: de laatste dag! Het voelde vanochtend wel als een opluchting, dus om het te ‘vieren’ droeg ik een van mijn favoriete zelfgemaakte kledingstukken: mijn groene Moneta-jurkje.

 

Zo hee, dat was me een maandje! Op zich vond ik het superleuk om elke dag een eigengemaakt kledingstuk te dragen. Alleen werd het fotograferen wel erg vervelend en voelde het ook als saai als ik een kledingstuk herhaalde. Ik heb er ook een hoop van geleerd, dus binnenkort komt er een post online waarin ik bespreek wat ik ervan heb opgestoken en hoe ik mijn naaiprojecten nu ga plannen. En dan houd ik echt op over Me Made May ;)