De eerste tien dagen van Me Made May zijn achter de rug! Ik draag mijn zelfgemaakte kleding eigenlijk altijd al vaak, dus elke dag een zelfgemaakt kledingstuk dragen was niet zo’n grote uitdaging. Wat wel een uitdaging werd was om warm genoeg te kleden… Het begin van mei was behoorlijk fris, dus ‘s ochtends greep ik toch veel naar warme kleding en ik heb niet zo heel veel warme truien.

In mijn maandoverzicht  van april kun je teruglezen over wat wat mijn plannen zijn voor Me Made May dit jaar. Alle artikelen (en meer uitleg over Me Made May) van vorig jaar kun je hier vinden. Ik heb over vrijwel alle items een blogpost geschreven, dus mocht je meer weten over dat item, kun je op het linkje klikken.

Me Made May: dag 1 tot en met 10

1 mei: ik trapte Me Made May af met mijn gele plooirokje. Dit rokje is een favoriet, maar een nadeel is dat ie vreselijk statisch is. Dat los ik op door er een onderjurkje onder te dragen. Ik realiseerde me al wel dat ik vrijwel geen zelfgemaakte tops heb om bij dit rokje (en vele andere zelfgemaakte) te dragen. Goed puntje voor mijn Me-Made-May-conclusie straks, dus!

2 mei: ik droeg mijn Criss Cross hoodie van Sho! Hij is lekker warm en ik vind de capuchon leuk. Alleen merk ik wel dat ie erg kort is! Misschien ga ik nog een keer de band onderaan vervangen voor het lange exemplaar van het patroon.

3 mei: vrijdag is mijn sportdag, dus ik begon de dag met mijn zelfgemaakte sportbroek! Ik had iets comfortabels nodig om erbij te dragen en ging voor mijn Hugo-sweater. Dit was een van de eerste keren dat ik zowel de boven- als onderkant van mijn outfit zelfgemaakt had!

4 mei: weer een regenachtige en koude dag, dus ik droeg (voor het eerst!) mijn My Image gestippelde trui. Alleen geloof ik dat ik toch niet zo’n fan ben van de col… Maar het is wel superhandig dat je geen sjaal meer om hoeft ;)

5 mei: we hadden geen zin om in de hoosbuien te staan, dus we bleven met Bevrijdingsdag lekker thuis. De dag bestond voor mij uit veel omkleden- eerst sportkleding, daarna kluskleding en daarna had ik geen zin meer in een ‘echte’ outfit dus ik ging voor een comfortabele joggingbroek met m’n zebra t-shirt!

6 mei: het weer was echt triest, dus dan maar weer een trui. Dit keer een van m’n eerste zelfgemaakte items: mijn superdikke Sew Over It Molly top van grijze jogging.

7 mei: het was weer tijd voor mijn rode halve cirkelrok, een grote favoriet van me. De stof is dezelfde als die van mijn gele rokje en hij is dus ook vreselijk statisch. En de nieuwe panty die ik droeg maakte het helemaal een kleef-feest…

8 mei: ik vind mijn Mandy Boat Tees echt superfijn! Ik droeg mijn eerste versie. Met een topje eronder was ie ook warm genoeg. Ik kreeg meteen zin om een derde versie te maken!

9 mei: ik droeg mijn Knipmode jacquard jasje, met een mijn donkerblauwe Odette. Een perfecte combi want beide hebben een korte lengte.

10 mei: oftewel vandaag! Ik ga vandaag mijn kledingkast flink uitmesten, waarbij ik veel kleren ga passen. Iets wat ik snel aan en uit kan trekken is handig daarbij, dus ik heb mijn kattenpyjamabroek aangeschoten met een sporttrui. Het echte katje wilde ook weer op de foto!

 

Zo, dat waren de eerste tien dagen! Ik vind mijn outfits redelijk saai omdat het vooral truien en jeans zijn vanwege het weer. Toch is het fijn om te zien dat ik er sinds vorig jaar een flink aantal truien bij heb. Hopelijk krijgen we in de komende periode beter weer zodat ik mijn zomerjurkjes weer aan kan!