Als je KarinKay.nl niet via een blog-service (zoals Bloglovin) bekijkt, dan is het je misschien wel opgevallen dat mijn blogje een nieuwe look heeft gekregen. Ik vond het hoog tijd voor een nieuwe layout. De oude was op zich prima, maar ik vond hem erg simpel en ik was er al een tijdje op uitgekeken. Dit thema is een zelfgemaakt ‘childtheme’ gebaseerd op een bestaande WordPress layout. Op deze manier kan ik alles wat ik wil aanpassen naar mijn wensen. Ik heb tot zover alleen de belangrijkste dingen aangepast (het is een Minimum Viable Product zoals we dat op werk noemen) en de komende tijd zal ik her en der nog wat kleine aanpassingen doorvoeren.

Maar niet alleen de layout is nieuw, ik heb ook een logo laten maken! Dat stond al een tijdje op mijn wensenlijstje en ik ben blij dat ik nu eindelijk een eigen, uniek logo heb.

Veranderingen voor KarinKay.nl

Mijn blog bestaat eigenlijk al best wel een tijdje: sinds zomer 2014. Vanaf begin dit jaar ging ik beter mijn best doen om vaker te bloggen. Dat ging best goed, vooral vanaf het voorjaar. Ik plaatste regelmatiger blogs online en het bezoekersaantal bleef stijgen. Dat is natuurlijk leuk om te zien als blogger.

Vanaf nu ga ik me nog beter aan mijn content-kalender houden met minimaal een nieuwe post in de week. Omdat mijn blog als ondertitel heeft “Een naaiblog over kleding voor volwassenen + meer”, zal het ook voornamelijk over naaien blijven gaan, maar ik ben wel van plan om eens per maand een bericht te plaatsen dat over een van mijn andere interesses gaat. Deze week ben ik terug van vakantie gekomen (en daarom was het hier ook iets stiller) en ik ben van plan om ook onze fantastische roadtrip door midden-Europa met jullie te delen.

Wat vind jij van de nieuwe layout en blogplanning?

Laat het me weten in de comments!