Vandaag is de laatste dag om de Adele Cardigan (of een ander pdf-patroon van Konfetti Patterns) te bestellen met 33% korting! In deze post lees je alles over de Adele Cardigan: Een fijn basic vest: de Adele Cardigan + kortingscode!. Om gebruik te maken van de kortingscode, ga je naar de Etsy shop van Konfetti Patterns via deze link, of je gaat naar de homepage van de webshop gebruikt de couponcode “KONFETTI” bij het betalen.

Wat ligt er op mijn naaitafel?

Omdat alleen de boodschap “alleen vandaag nog korting!” een beetje karig is, maak ik van de gelegenheid gebruik om jullie te updaten over de naaiprojecten waar ik op dit moment mee bezig ben. Meestal probeer ik het ene project af te ronden voordat ik aan het volgende begin, maar op het moment ben ik eigenlijk een aantal kledingstukken tegelijkertijd aan het maken.

Erin-rokje van Sew Over It

Erin skirt Sew Over It

Dit rokje heb ik als eerste op mijn najaars-naaiplanning gezet. Het is het Erin-rokje an het City break e-book van Sew Over It.

En zoals je kunt zien is het rokje van nep-suede bijna af, op de knopen na. Ik ben al een paar weken op zoek naar leuke en een beetje betaalbare knopen, maar tot zover heb ik nog niets leuks gevonden, helaas…

Sandy cirkelrokje van Freesewing.org

Het patroon van het Sandy-rokje komt weer van Freesewing.org. Je kunt je maten opgeven en dan krijg je je patroon op maat. Supertof! Eerder maakte ik ook de Freesewing Hugo Hoodie.

Aan dit rokje heb ik nog iets extra’s toegevoegd: een voering/onderrok. Hij is bijna af, maar bij het passen werd ik er niet zo enthousiast van als anders. Misschien moet ik nog iets extra’s bedenken? Een kantrandje of zo? Tips zijn welkom!

Kerstjurk: By Hand London Alix proefmodel

Voor de kerst wil ik de Alix-jurk van By Hand London maken. Dit is mijn proefmodel van een vreselijk lelijke stof: een oud dekbedovertrek dat van mijn oma is geweest.

De “echte” stof die ik ga gebruiken is zwart met een print van grote gouden bloemen. De tailleband en strik worden effen zwart. Dat is ook de reden dat mijn proefmodel die donkere band heeft, want ik wilde kijken wat er gebeurde bij een andere kleur stof.

Nieuwe stoffen van A.Boeken

Gisteren heb ik gewinkeld met een vriendin bij de stoffenwinkel van A. Boeken in Amsterdam. Die winkel is echt een stoffenparadijs! Wel een beetje prijzig, maar dan heb je ook wat.

Van de paars gebloemde stof ga ik een wikkeljurk maken. De andere drie stoffen zijn coupons en worden waarschijnlijk rokjes. Eigenlijk was ik hier op zoek naar lycra met een printje voor een sportlegging, maar helaas hebben ze alleen effen lycra.

Mijn eigen kledinglabels!

Dutch Label Shop

Deze blogpost komt er binnenkort aan: ik ben een samenwerking aangegaan met Dutch Label Shop waar ik mijn eigen labels mocht ontwerpen! Ik ben zooo blij met mijn eigen labels!

Wat ligt er op het moment op jouw naaitafel?