Karinkay

Over KarinKay.nl

Hallo, leuk dat je een kijkje komt nemen op karinkay.nl! Zoals je al kunt raden, ben ik Karin. Kay is een nickname die ik al een aantal jaren online gebruik. Het liefste had ik natuurlijk de domeinnaam karin.nl gehad. Helaas hebben mijn ouders een niet zo’n originele naam uitgezocht en was deze al bezet ; )

Karinkay.nl is mijn persoonlijk lifestyle blog, oftewel je zult hier posts vinden die aansluiten bij mijn persoonlijke interesses en mijn leven. In 2016 heb ik een naaimachine aangeschaft en ben enthousiast begonnen met het maken van mijn eigen kleding. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in reizen, concerten bezoeken, lezen, leuke hotspots en veel muziek. Ik houd van schrijven en van prutsen aan websites, dus een blog is de ideale combinatie!

Na wat omzwerven in Friesland, Haarlem en Hilversum, woon ik nu in Utrecht. Ik werk in Amsterdam als content manager/webredacteur voor verschillende internationale opdrachtgevers. Ik heb mijn diploma voor de opleiding Communication & Multimedia Design in 2008 gehaald. Daarna ben ik aan het werk gegaan, maar ben ik ook aan een nieuwe studie begonnen: journalistiek in deeltijd. Deze opleiding heb ik in juni 2014 afgerond, en kort daarop ben ik begonnen met een ‘beloning’ voor mezelf: dit blog :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *